Urządzenia i Akcesoria
回鍋肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
豬五花肉 整塊250 克
-
花椒粒½ 茶匙
-
鹽1 小撮
-
紹興酒1 大匙
-
薑3 片
-
蔥 切段1 根
-
水800 克
-
油10 克
-
蒜頭 切片2 粒
-
豆豉15 克
-
豆瓣醬15 克
-
蒜苗 切斜段,約4 公分250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
602.1 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
1301.3 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
人氣高溫食譜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan