干貝娃娃菜

干貝娃娃菜

4.1 8 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 乾干貝
    10 克
  • 溫水
    60 克
  • 500 克
  • 娃娃菜
    200 克
  • 太白粉
    ½ 滿茶匙
  • 1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 烏醋
    1 茶匙
  • 香油 少許
  • 白胡椒粉 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 1202.8 mg
Białko 12.1 g
Kalorie 754.3 kJ / 180.5 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Węglowodany 30.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...