Urządzenia i Akcesoria
蠔油青椒牛肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
醬油 約2 茶匙10 克
-
糖 約1 茶匙5 克
-
太白粉 約1 茶匙5 克
-
牛腰內肉 (里肌),切0.3公分厚,約4×4公分大小,擦乾水份300 克
-
蠔油 約1 大匙10 克
-
油40 克
-
青椒 切塊狀100 克
-
洋蔥 切塊,約3公分40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
284.7 mg
Białko
16.1 g
Kalorie
911.2 kJ /
217.8 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
人氣高溫食譜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan