蠔油青椒牛肉

蠔油青椒牛肉

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 醬油 約2 茶匙
    10 克
  • 約1 茶匙
    5 克
  • 太白粉 約1 茶匙
    5 克
  • 牛腰內肉 (里肌),切0.3公分厚,約4×4公分大小,擦乾水份
    300 克
  • 蠔油 約1 大匙
    10 克
  • 40 克
  • 青椒 切塊狀
    100 克
  • 洋蔥 切塊,約3公分
    40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 284.7 mg
Białko 16.1 g
Kalorie 911.2 kJ / 217.8 kcal
Tłuszcz 15.8 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...