Urządzenia i Akcesoria
木瓜蘋果排骨湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
油5 克
-
蒜頭20 克
-
排骨 先以熱水川燙去血水200 克
-
木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)150 克
-
蘋果 去皮,去籽,切塊(約3公分)150 克
-
水800 克
-
鹽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.7 g
Kalorie
800.6 kJ /
191.5 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
這樣吃最美
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan