銀耳露、雞蛋燉奶&花生芝麻包

銀耳露、雞蛋燉奶&花生芝麻包

4.4 5 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

花生芝麻包
  • 黑芝麻粉
    25 克
  • 無鹽烤花生
    60 克
  • 冰糖粉
    35 克
  • 奶油 置於室溫軟化
    10 克
  • 60 克
  • 乾酵母粉
    ¼ 茶匙
  • 中筋麵粉
    125 克
  • 5 克
  • 1 小撮
雞蛋燉奶
  • 牛奶
    400 克
  • 冰糖粉
    60 克
  • 4 顆
銀耳露
  • 新鮮白木耳 去根部,切塊
    250 克
  • 冰糖
    50 克
  • 800 克
  • 紅棗 以清水洗淨
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19.2 g
Kalorie 2407.2 kJ / 575.3 kcal
Tłuszcz 22.9 g
Błonnik 6.4 g
Węglowodany 75.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...