Urządzenia i Akcesoria
銀耳露、雞蛋燉奶&花生芝麻包
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
花生芝麻包
-
黑芝麻粉25 克
-
無鹽烤花生60 克
-
冰糖粉35 克
-
奶油 置於室溫軟化10 克
-
水60 克
-
乾酵母粉¼ 茶匙
-
中筋麵粉125 克
-
油5 克
-
鹽1 小撮
雞蛋燉奶
-
牛奶400 克
-
冰糖粉60 克
-
蛋4 顆
銀耳露
-
新鮮白木耳 去根部,切塊250 克
-
冰糖50 克
-
水800 克
-
紅棗 以清水洗淨15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.2 g
Kalorie
2407.2 kJ /
575.3 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
75.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品賀新年
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan