Urządzenia i Akcesoria
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 kawałków
Składniki
-
30 g świeżych drożdży pokruszonych
-
1 łyżeczka cukru
-
350 g wody
-
700 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka soli
-
50 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
-
2 ząbki czosnku
-
20 pomidorka koktajlowego przekrojonych na pół
-
1 ½ łyżki oregano, suszonego
-
½ - 1 łyżeczki soli gruboziarnistej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Sód
316.5 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1108.3 kJ /
264.9 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1 godz. 10 min
Focaccia
2 godz. 50 min
Grissini - paluchy chlebowe
3 godz.
Mini foccacie z oregano
3 godz. 40 min
Focaccia z figami i rozmarynem
2 godz.
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 godz. 35 min
Mini focaccie
2 godz. 5 min
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2 godz. 20 min
Chrupiąca focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia z cebulą
2 godz. 20 min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1 godz. 45 min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2 godz.