Urządzenia i Akcesoria
Pasta z wędliny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 porcji
Składniki
-
30 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół30 g cebuli przekrojonej na pół
-
200 g wędliny np. kiełbasy lub szynki, pokrojonej na kawałki
-
2 jajka ugotowane na twardo, obrane, pokrojone w ćwiartki
-
40 - 50 g majonezu
-
1 łyżeczka musztardy
-
sól do smaku
-
pieprz czarny, mielony do smaku
-
1 - 2 łyżki szczypiorku posiekanego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
275.4 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
335.2 kJ /
80.1 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pomidorowy serek topiony
1 godz.
Pasta jajeczna
5 min
Sos tatarski
5 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta śródziemnomorska
15 min