
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ pęczka koperku, świeżego, tylko liście
- 300 g twarogu, półtłustego, pokrojonego na kawałki
- 50 g śmietany, 18% tłuszczu
- ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 165.3 kJ / 39.5 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 229.5 mg
Alternatywne przepisy
Pasta jajeczna
5 min
Sos tatarski
5 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Serek na słodko
5 min
Twarożek
4 godz. 30 min
Wiosenny twarożek
5 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta z wędliny
10 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Twarożek orzechowy z miodem
10 min
Sałatka z makaronu z pstrągiem i warzywami
45 min