Pommes de terre en éventail à la crème de gouda
TM5 TM31 TM6

Pommes de terre en éventail à la crème de gouda

4.4 (34 oceny)

Składniki

  • 1000 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme)
  • 24 feuilles de laurier frais
  • 1 ½ c. à café de fleur de sel
  • 500 g d'eau
  • 100 g de gouda au cumin en cubes
  • 220 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1495 kJ / 355 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
56 g
Tłuszcz
27 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy