Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 300 g de coings, en morceaux
- le jus de 2 citrons jaunes
- 50 g de noisettes en poudre
- 175 g de farine
- 225 g de cassonade
- 125 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 175 g de poires, en petits cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2870 kJ / 686 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1h 15 min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55min
Pâté aux prunes
1h
Crumble de figues à la noisette
45min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Crumble pie aux pommes, coings et noisettes
1h 30min
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Clafoutis prune-cannelle
40min
Crumble pomme, mangue et canneberge
45min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5min
Crumble pomme-kiwi
45min
Tarte à la rhubarbe
1h