Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le biscuit
- 100 g de biscuits apéritifs salés, type bretzels
- 150 g de biscuits secs, type shortbreads
- 180 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 110 g de sucre de canne
- 180 g de beurre de cacahuète, crunchy
Le glaçage au chocolat
- 240 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 60 g de beurre de cacahuète, lisse
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1498.1 kJ / 360 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 27.9 g
- Tłuszcz
- 24.4 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saucisson au chocolat blanc
5 Std. 15 Min
Truffes au chocolat blanc
1h 35 min
Les croustouilles
20 Min
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Pièges aux speculoos
3h 15min
Cookies chocolat-cacahuète
35min
Pâte de speculoos
10 Min
Cookie géant
40min
Tarte chocolat caramel
2h 15min
Bouchées caramel-chocolat
4 Std. 45 Min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h
Brookie
1 Std.