
Urządzenia i Akcesoria
Purea di ceci con spinacini piccanti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
Purea di ceci
-
scalogno a pezzi1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di ceci bianchi in scatola sciacquati e sgocciolati250 g
-
di acqua180 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Spinaci piccanti
-
spicchio di aglio1
-
peperoncino rosso piccante1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di spinaci baby freschi lavati200 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
235 kcal /
983 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
12.7 g
Błonnik
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Il carrello di novembre
27 Przepisów
Włochy
Włochy