Purea di ceci con spinacini piccanti

Purea di ceci con spinacini piccanti

4.8 698 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

Purea di ceci
  • scalogno a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di ceci bianchi in scatola sciacquati e sgocciolati
    250 g
  • di acqua
    180 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Spinaci piccanti
  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino rosso piccante
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di spinaci baby freschi lavati
    200 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 235 kcal / 983 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 12.7 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...