Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de beaufort (100 g coupés en morceaux et 30 g en copeaux)
- 150 g de lardons fumés
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de feuilles de sauge fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de fécule de maïs
- 1 gousse d'ail
- 8 brins de persil frais, équeutés
- 600 g d'eau
- 70 g de quinoa rouge, préalablement rincé
- 180 g de boulgour
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2931 kJ / 700 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1h 45min
Galettes de boulgour au chorizo
1 godz.
Fettucine vegan au chou-fleur
1 godz.
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2 godz. 35 min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1h 5min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55 min
Pizza façon donut
1 godz. 30 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Tarte automnale
1 godz. 15 min
Risotto aux céréales gourmandes
30min
Pastilla veggie
1 godz. 15 min
Wrap au chèvre
1h 25min