Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 35 g de azúcar glas
- 150 g crema de orujo
- 2 cucharadas de muesli crujiente (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 789 kJ / 189 kcal
- Białko
- 1.13 g
- Węglowodany
- 8.79 g
- Tłuszcz
- 15.09 g
- Błonnik
- 0.13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Crema de chocolate blanco con frutos rojos
40 min
Milhojas de turrón y crema de anís
11h
Tarta a los tres chocolates
4 Std. 40 Min
Trufas de chocolate blanco al cava
3h
Trufas de naranja
15h 15min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 min
Tarta de queso marmolada
4h 30min
Panna cotta de arándanos
6u. 20min
Tarta a los tres chocolates en vaso para dos
1h 20min
Tarta mousse de limón
4h 30min