Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 35 g de azúcar glas
- 150 g crema de orujo
- 2 cucharadas de muesli crujiente (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 789 kJ / 189 kcal
- Białko
- 1.13 g
- Węglowodany
- 8.79 g
- Tłuszcz
- 15.09 g
- Błonnik
- 0.13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de arroz con leche con sabayón y coulis de frambuesa
30 Min
Tarta de violetas (Madrid)
4h 45 min
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4 Std. 15 Min
Roscón con mousse de salmón y langostinos
3u.
Minicupcakes de beicon, queso y hierbas
1 Std. 20 Min
Panna cotta a la crema de whisky
2 Std. 45 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 godz. 45 min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 Min
Panna cotta de turrón de Jijona
3u. 10min
Tarta mousse de limón
4 Std. 30 Min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Cremoso de ibérico
5 min