
Urządzenia i Akcesoria
Panecillos rellenos de chocolate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
18 unidades
Składniki
-
25 g de levadura prensada fresca
-
350 g de agua
-
400 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
-
200 g de harina
-
1 cucharadita de sal
-
6 trozos de chocolate blanco (de 5 g)
-
6 trozos de chocolate fondant para postres (50% cacao) (de 5 g)
-
6 trozos de chocolate con leche (de 5 g)
Para el horno
-
150 g de agua
Wartości odżywcze na 1 unidades
Kalorie
142 kcal /
593 kJ
Białko
3.93 g
Tłuszcz
2.07 g
Węglowodany
26.88 g
Błonnik
1.26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cumpleaños feliz
14 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania