Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de levadura prensada fresca
- 350 g de agua
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 200 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 6 trozos de chocolate blanco (de 5 g)
- 6 trozos de chocolate fondant para postres (50% cacao) (de 5 g)
- 6 trozos de chocolate con leche (de 5 g)
Para el horno
- 150 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 unidades
- Kalorie
- 593 kJ / 142 kcal
- Białko
- 3.93 g
- Węglowodany
- 26.88 g
- Tłuszcz
- 2.07 g
- Błonnik
- 1.26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos de aceite
1 Std. 25 Min
Crema de leche, chocolate, avellanas y azúcar
15 Min
Magdalenas de nata
1h
Pan rápido
50 min.
Magdalenas
1h
Masa básica de pizza
1h
Bizcocho cebra
1u. 10min
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3 Std. 35 Min
Molletes de Antequera
2sa 45 dk
Magdalenas rellenas de chocolate
30 Min
Muffins con pepitas de chocolate
1h
Bollos de leche rellenos de chocolate
2óra 30p