Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
-
1
Knoblauchzehe
lub 20 g Zwiebel, in Spalten -
250
g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft
lub 250 g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1022 kJ / 244 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 245 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rindfleischstreifen anbraten
15 min
Putenfleischwürfel anbraten
15 min
Schweinefleischstreifen anbraten
15 min
Rindfleischwürfel anbraten (well done)
10min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15 min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Putenfleischstreifen anbraten
15 min
Rindfleischwürfel anbraten (medium)
15 min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15 min
Garnelen anbraten
15 min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min