Putenfleischstreifen anbraten

Putenfleischstreifen anbraten

3.7 61 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen

Składniki

  • Öl
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
    20 g Zwiebel, in Spalten
  • Putenschnitzel in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft
    250 g
    250 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portionen

Sód 584 mg
Białko 36 g
Kalorie 1095 kJ / 262 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...