Putenfleischstreifen anbraten

Putenfleischstreifen anbraten

3.7 55 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen

Składniki

  • Öl
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
    20 g Zwiebel, in Spalten
  • Putenschnitzel in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft
    250 g
    250 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft

Wartości odżywcze na 1 Portionen

Kalorie 262 kcal / 1095 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 584 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...