
Urządzenia i Akcesoria
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen
Składniki
-
Öl30 g
-
Frühlingszwiebeln in Ringen (5 mm)40 g
-
Hähnchenbrustfilet, ohne Haut in Würfeln (2 cm)300 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
315 kcal /
1318 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
71 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Anbraten
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy