Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern

Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern

3.3 52 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen

Składniki

  • Öl
    30 g
  • Frühlingszwiebeln in Ringen (5 mm)
    40 g
  • Hähnchenbrustfilet, ohne Haut in Würfeln (2 cm)
    300 g
    300 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Würfeln (2 cm)

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 315 kcal / 1318 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 71 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...