Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
TM6

Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten

3.9 (140 ocen)

Składniki

  • 30 g Öl
    lub 30 g Olivenöl
  • 250 g Rindergeschnetzeltes (1 x 3-4 cm), trocken getupft
  • 100 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
  • 150 g rote Paprika, in Streifen (5 x 0,5 cm)

Wartości odżywcze
na 200 g
Kalorie
1399 kJ / 334 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
2.5 g
Sód
104 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy