Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten

Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten

3.9 152 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 g

Składniki

  • Öl
    30 g
    30 g Olivenöl
  • Rindergeschnetzeltes (1 x 3-4 cm), trocken getupft
    250 g
  • Zwiebeln halbiert, in Scheiben (5 mm)
    100 g
  • rote Paprika in Streifen (5 x 0,5 cm)
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 200 g

Sód 104 mg
Białko 28 g
Kalorie 1399 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...