Urządzenia i Akcesoria
Garnelen anbraten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen
Składniki
-
Öl20 g
-
20 g Zwiebel, in SpaltenKnoblauchzehe1
-
Garnelen, roh, mittelgroß, geschält entdarmt, trocken getupft250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
708 mg
Białko
17 g
Kalorie
739 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Anbraten
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Garnelen, Paprika und Chili anbraten
20min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Lachswürfel anbraten
15min
Pilze anbraten (300 g)
25min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15min
Putenfleischstreifen anbraten
15min
Rindfleischstreifen anbraten
15min
Rindfleischwürfel anbraten (medium)
15min