Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de almendras crudas sin piel
- 100 g de harina de repostería
- 280 g de azúcar
- 5 claras de huevo
- 10 g de mermelada de albaricoque
- 230 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para engrasar los moldes)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 839 kJ / 201 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trenzas de avellana
1 godz. 45 min
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Tarta de crema de pomelo rosado y merengue
1h
Masa quebrada
5min
Tejas de cacao con almendras
8h 45min
Carbayones
1h 25min
Soufflé al Grand Marnier®
1h
Galette des Rois
1h
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Mierensinas
1 godz. 10 min
Caracolas de canela
2h
Focaccia dulce de manzanas
1h 40min