Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto

Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto

4.4 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Filetto di maiale
  • 1600 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 1000 g di filetto di maiale (2x500 g ciascuno, Ø 5 cm e tagliati a metà)
  • 1 rametto di rosmarino fresco
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
Cime di rapa
  • 1 spicchio di aglio
  • 100 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di cime di rapa lavate e asciugate
  • ½ cucchiaino di sale

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 821.5 mg
Białko 46 g
Kalorie 1642.1 kJ / 392.2 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...