Orecchiette cicoria e mozzarella
TM5 TM31 TM6

Orecchiette cicoria e mozzarella

4.7 (18 ocen)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 300 g di cicoria a pezzi (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 2 filetti di acciuga sott'olio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di pasta secca tipo orecchiette
  • 125 g di mozzarella di bufala ben scolata, a cubetti

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1962 kJ / 469 kcal
Białko
15.5 g
Węglowodany
58.9 g
Tłuszcz
19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy