Petits pains moelleux

Petits pains moelleux

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
16 portions

Składniki

  • de lait
    150 g
  • de crème entière
    100 g
  • de sucre
    50 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    25 g
  • de farine
    500 g
  • œufs
    2
  • de sel
    1 pincée
  • de lait
    un peu

Wartości odżywcze na 16 portions

Kalorie 2703.6 kcal / 11311.8 kJ
Białko 83.7 g
Tłuszcz 60.2 g
Węglowodany 453.1 g
Błonnik 20.2 g
Tłuszcz nasycony 31.1 g
Sód 452.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...