Urządzenia i Akcesoria
Petits pains moelleux
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
16 portions
Składniki
-
150 g de lait
-
100 g de crème entière
-
50 g de sucre
-
25 g de levure boulangère fraîche émiettée
-
500 g de farine
-
2 œufs
-
1 pincée de sel
-
un peu de lait
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 16 portions
Sód
452.3 mg
Białko
83.7 g
Kalorie
11311.8 kJ /
2703.6 kcal
Tłuszcz
60.2 g
Błonnik
20.2 g
Tłuszcz nasycony
31.1 g
Węglowodany
453.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Petit déjeuner rapide
5 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Bâtonnets croustillants
1 godz. 30 min
Cuchaule
Brak ocen
Cupcakes aux carottes
50 min
Kouglof moelleux aux noisettes et aux framboises
1 godz. 10 min
Pain bis dans un moule à cake
3 godz. 40 min
Barres aux noix
1 godz. 40 min
Magie du sandwich
1 godz. 30 min
Brownies express
25 min
Gratin de cornettes
50 min
Crème au citron
5 min
Pain toupie rapide
40 min