Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 180 g de crème fraîche
- 50 g de mayonnaise
- 1 pincée de paprika doux
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 240 g
- Kalorie
- 3786.3 kJ / 904.2 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 95.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce cocktail
5min
Mousse au thon
10min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30 min
Sauce à l’ail
15min
Sauce curry
10min
Stroganoff
45 min
Trenette au pesto
45 min
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1h
Linguine saumon et vodka
20 min
Sauce moutarde
5min
Penne all’arrabbiata
20 min
Sauce à salade à la française
20 min