Urządzenia i Akcesoria
Sauce à l'ail
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
240 g
Składniki
-
2 gousses d'ail
-
180 g de crème fraîche
-
50 g de mayonnaise
-
1 pincée de paprika doux
-
¼ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre, moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 240 g
Białko
6.7 g
Kalorie
3786.3 kJ /
904.2 kcal
Tłuszcz
95.3 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gratin dauphinois
50 min
Mousse au thon
5 min
Sauce cocktail
5 min
Beurre aux herbes
5 min
Mayonnaise à l'ail
10 min
Champignons à l'ail
20 min
Sauce à l’ail
15 min
Toasts à l'ail
15 min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Sauce à salade à la française
20 min