Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 1 bouquet de feuilles de basilic frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 250 g de séré maigre
- 150 g de séré à la crème
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- ¾ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 603 kJ / 144 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Cuchaule
2hod. 30min
Gâteau du Vully
2hod. 30min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Cake aux branches
1hod. 10min
Roulades au fromage et jambon
55min
French dressing raffiné
15min
Macaronis du chalet
45min
Pain paysan
3h
Mousse au Toblerone®
3h 10 min
Papet vaudois
55min