Urządzenia i Akcesoria
Polenta tessinoise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
1000 g d'eau
-
1 ½ c. à café de sel selon les gouts
-
270 g de polenta, gros grains (temps de cuisson: 40 minutes)270 g de semoule de maïs rouge du Tessin, type "Rosso del Ticino" gros grains (temps de cuisson: 40 minutes)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1003 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tarte au vin cuit
45 min
Polenta
1 godz.
Pain paysan
3 godz.
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Milanais
3 godz.
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Rösti bernois
40 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Papet vaudois
55 min