Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de bâtonnets salés
- 5 brins de thym, frais, dont 3 brins effeuillés
- 800 g d'eau
- 25 g de bolets, séchés (bio)
- 2 cubes de bouillon de bolets (pour 0,5 l chacun)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe de beurre
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 100 g de vin blanc, sec
- 200 g de fromage de Brie
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2247 kJ / 538 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Papet vaudois
55min
Émincé à la zurichoise
50min
Rösti bernois
40min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Risotto alla milanese
30min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Milanais
3 Std.
Cuchaule
2j 30 menit
Tresse bernoise
1 godz. 45 min