Urządzenia i Akcesoria
Chocolate fondants
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
butter plus extra for greasing180 g
-
dark chocolate (min. 50% cocoa solids), broken into pieces180 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
raw sugar80 g
-
plain flour40 g
-
thickened cream or vanilla ice cream, to serve (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
215 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
2099.5 kJ /
499.8 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova towers
4 Std. 30 Min
Crème brûlée
7 Std.
Raspberry soufflés
1 Std. 35 Min
Chocolate volcanos
55 Min
Chocolate brownie trifle
6 Std.
Traditional cocktail sauce
5 Min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Fruit coulis
10 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Chocolate fondant cake
40 Min
Meringues
5 Std.
Pavlova
6 Std.