Urządzenia i Akcesoria
Chocolate fondants
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
butter plus extra for greasing180 g
-
dark chocolate (min. 50% cocoa solids), broken into pieces180 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
raw sugar80 g
-
plain flour40 g
-
thickened cream or vanilla ice cream, to serve (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
215 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
2099.5 kJ /
499.8 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova
6 godz.
Frozen mojito cheesecake
24 godz. 25 min
Profiteroles
2 godz.
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Chocolate raspberry puddings
40 min
Chocolate volcanos
55 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Crème brûlée
7 godz.
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Lemon tart
2 godz. 15 min