Urządzenia i Akcesoria
Nougat glacé with raspberry coulis
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 24 godz. 25 min
12 portions
Składniki
-
mixed nuts (see Tips)100 g
-
mixed glacé fruit cut into pieces (1 cm - see Tips)100 g
-
eggs separated3
-
icing sugar80 g
-
salt1 pinch
-
honey (see Tips)80 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
Raspberry coulis
-
frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice20 g
-
fresh raspberries to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
82.4 mg
Białko
5 g
Kalorie
1304 kJ /
311.7 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango daiquiri
5 min
Brandy butter
10 min
Fruit coulis
10 min
Brandy Butter
10 min
Meringues
5 godz.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
British spice rub
5 min
Meringue Easter Nests
3 godz. 20 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min