Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g fresh fruit (e.g. berries), room temperature, cut into pieces as needed
- 75 g sugar, adjust to taste
- 15 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- Wartości odżywcze
- na 340 g
- Kalorie
- 1542 kJ / 368.6 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 95.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 8.4 mg
Alternatywne przepisy
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Profiteroles
2 Std.
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Crème pâtissière
15 Min
Crème anglaise
15 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Salted caramel sauce
40 min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min