![Fruit coulis Fruit coulis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F12BD340-5FAD-4403-AC2E-9B0A801BA4F2/Derivates/0644DE18-044C-44D9-AA6E-D424E5DE7D4D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g fresh fruit (e.g. berries), room temperature, cut into pieces as needed
- 75 g sugar, adjust to taste
- 15 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- Wartości odżywcze
- na 340 g
- Kalorie
- 1542 kJ / 368.6 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 95.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 8.4 mg
Alternatywne przepisy
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Salted caramel sauce
40min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Chocolate ganache
20min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Custard
10 Min
Profiteroles
2h
Chocolate brownie trifle
6 Std.
Brandy cream
15 Min