Urządzenia i Akcesoria
Vanilla sauce (crème anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
full cream milk300 g
-
egg yolks4
-
white sugar50 g
-
vanilla bean½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
36.7 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
649.6 kJ /
154.7 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova
6 godz.
Hollandaise sauce
15 min
Crème anglaise
15 min
Crème pâtissière
15 min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 godz. 35 min
Mayonnaise
5 min
Meringues
5 godz.
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 godz.
Crème brûlée
7 godz.
Profiteroles
2 godz.
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.