Urządzenia i Akcesoria
Vanilla sauce (crème anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
full cream milk300 g
-
egg yolks4
-
white sugar50 g
-
vanilla bean½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
36.7 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
649.6 kJ /
154.7 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova
6 godz.
Crème brûlée
7 godz.
Bread and butter pudding
1 godz. 15 min
Hollandaise sauce
15 min
Cheese soufflés
30 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Choux pastry
1 godz.
Speedy citrus layered cake
1 godz. 10 min
Crème pâtissière
15 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Crème anglaise
15 min