Urządzenia i Akcesoria
Vanilla sauce (crème anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
full cream milk300 g
-
egg yolks4
-
white sugar50 g
-
vanilla bean½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
36.7 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
649.6 kJ /
154.7 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon meringue pie
3 godz.
Béarnaise sauce
10 min
Cheese soufflés
30 min
Chocolate ganache
20 min
Choux pastry
1 godz.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Chocolate sauce
20 min
Caramel vanilla bourbon sauce
40 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Crème anglaise
15 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min