Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 85 g de jus de citron fraîchement pressé
- 200 - 335 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 - 5 jaunes d'œufs
- ¾ - 1 ¼ c. à café de sel
- 2 ½ - 3 ½ pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2340.4 kJ / 567.8 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 60.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 38.6 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 1002.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Thon sous-vide au beurre citron
30 Min
Sauce au poivre
25 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Sauce soubise
30 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Sauce blanche
10 Min
Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika
15 Min
Sauce Messine
10 Min
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min