Œuf à la coque et petites mouillettes de filo

Œuf à la coque et petites mouillettes de filo

2.8 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 3 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
  • 1 c. à soupe de beurre fondu
  • 2 c. à soupe de graines de pavot
  • 2 c. à soupe de graines de sésame
  • 4 tranches fines de baguette de pain
  • 40 g de cantal entre-deux, coupé en copeaux
  • 4 œufs
  • d'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
  • fleur de sel
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 359.2 mg
Białko 12.1 g
Kalorie 1043.4 kJ / 249.4 kcal
Tłuszcz 15.2 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...