Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Marsala
- 60 g Weißwein
- 6 Eigelb
- 120 g Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Sauce Béarnaise
20 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Zabaglione
15 Min
Kaffee-Sabayon
10min
Zabaione mit Katzenzungen
1 Std.
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Weincreme
5h 40min
Zabaglione mit Orangenlikör
15 Min
Zabaglione
15 Min