Urządzenia i Akcesoria
Petersilienöl
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
230 g
Składniki
-
Petersilie grob gehackt50 g
-
Olivenöl200 g
-
Salz¾ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
155 mg
Białko
0 g
Kalorie
650 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2025
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pochierte Birnen mit Vanillesauce und Streuseln
1h
Seehecht im Bierteig mit Remoulade
35min
Mayonnaise ohne Ei
10min
Paprika-Konfitüre süß-herzhaft
25min
Parmesandressing
5min
Sous-vide-Spargel mit Spargel-Hollandaise
1h 10min
Eierlikör
15min
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6h 15min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35min
Lammhüfte mit Safran-Spargelrisotto
1h 50min
Pot au Feu von Edelfischen
45min
Rosenkohl mit Speck
25min