Cottura del riso jasmine

Cottura del riso jasmine

3.0 25 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
7 porzioni

Składniki

  • di riso jasmine
    200 - 400 g
  • di acqua
    300 - 580 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 - 20 grammo
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 230 kcal / 964 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 46 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 284 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...