Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio
- 4 foglie di menta fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 15 g di succo di limone
- 2 tranci di salmone fresco (180 g circa cad.)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Białko
- 33.2 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 26.6 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 godz. 20 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 godz. 20 min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2小时
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1小时 30 分钟
Pollo speziato sottovuoto
1sa 50 dk
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min