Minestra di riso, patate e prezzemolo

Minestra di riso, patate e prezzemolo

4.4 29 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    20 g
  • di patate a pezzi (3 cm)
    200 g
  • di acqua
    1000 g
  • cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    2
  • di burro
    10 g
  • di riso (tempo di cottura 16 minuti)
    200 g
  • di sale
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 239 kcal / 1000 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 3.8 g
Węglowodany 48.1 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...