Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi di patate (senza uova)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni
Składniki
-
600 g di acqua + q.b.
-
500 g di patate sbucciate, a fette (0,5 cm)
-
170 g di farina di semola + q.b.
-
½ - 1 cucchiaino di sale + q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
508.4 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
11121 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
56.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buono, senza
80 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Tonno di coniglio
48 h
Torta di riso alla cannella
5 h
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1 h 30 min
Pa Gialt (Pane giallo)
3 h 30 min
Polpettine di ceci e fagiolini
1 h 20 min
Taralli alle cipolle
3 h 30 min
Impasto base per pane
1 h
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24 h
Bruschetta (senza glutine)
3 h
Focaccia
6 h
Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)
1 h 30 min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40 min