Pane allo zafferano (Cuchaule)

Pane allo zafferano (Cuchaule)

4.6 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 fette

Składniki

  • 70 g di zucchero
  • 50 g di burro a pezzi
  • 10 g di miele
  • 300 g di latte
  • 20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    1 bustina di lievito di birra disidratato, (7 g)
  • 2 bustine di zafferano in polvere (250 mg)
  • 500 g di farina tipo 00
  • 5 g di sale
  • 1 uovo sbattuto

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 334 kcal / 1399 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...