
Urządzenia i Akcesoria
Pane allo zafferano (Cuchaule)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 fette
Składniki
-
70 g di zucchero
-
50 g di burro a pezzi
-
10 g di miele
-
300 g di latte
-
20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
2 bustine di zafferano in polvere (250 mg)
-
500 g di farina tipo 00
-
5 g di sale
-
1 uovo sbattuto
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
334 kcal /
1399 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Semplice e naturale
20 Przepisów
Włochy
Włochy