Urządzenia i Akcesoria
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
10 portions
Składniki
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
668 mg
Białko
54 g
Kalorie
2377 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Keto Beef Chili
3 godz. 10 min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 godz. 45 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Chicken Keto Taquitos
55 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Coffee Shop Egg Bites
50 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Keto White Chicken Chili
50 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.