Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2377 kJ / 568 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 668 mg
Alternatywne przepisy
Shrimp Scampi
40min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Peach Glazed Ham
1 Std. 15 Min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Shrimp Sauté
25 Min
Garlic Shrimp
35min