Urządzenia i Akcesoria
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
10 portions
Składniki
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
668 mg
Białko
54 g
Kalorie
2377 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Candied Sweet Potatoes
1 godz. 20 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 godz.
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Chicken Marsala
40 min