Urządzenia i Akcesoria
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
10 portions
Składniki
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
668 mg
Białko
54 g
Kalorie
2377 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Chicken
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Crown Roast of Lamb
1 godz. 40 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min