![Red Beans and Rice Red Beans and Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8a3c704df80ba9cd831eb2e1f10d516d/Derivates/7642d104a08a0307bce04d17ce2157dd6778c80b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 63 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
- 8 oz dried red beans
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell pepper, cored and quartered
- 4 oz celery sticks, cut into pieces (2 in.)
- 8 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 4 oz salt pork, cut into pieces (¼ in.)
- 2 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp Cajun spice mix
- 1 tsp dried sage
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 dried bay leaves
- 6 oz Andouille sausage, fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4678.6 kJ / 1118.2 kcal
- Białko
- 35.3 g
- Węglowodany
- 105.6 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.9 g
- Błonnik
- 13 g
- Sód
- 1473.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Red Rice
1 Std. 25 Min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 Min
Spanish Rice
35 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Basic Basmati Rice
35 Min
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
25min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min