Urządzenia i Akcesoria
Red Beans and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
water divided, plus extra, to rinse and soak63 oz
-
dried red beans8 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil1 oz
-
yellow onions quartered12 oz
-
green bell pepper cored and quartered4 oz
-
celery sticks cut into pieces (2 in.)4 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)8 oz
-
salt pork cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
ground smoked paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper½ - 1 tsp
-
Cajun spice mix2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried bay leaves3
-
Andouille sausage fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)6 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
long-grain rice10 oz
-
hot sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1473.7 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
4678.6 kJ /
1118.2 kcal
Tłuszcz
62 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
19.9 g
Węglowodany
105.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mardi Gras
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Spanish Rice
35 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Acaí Nice Cream
10 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
White Pesto Pasta
40 min
Quick Refried Beans
20 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Acai Smoothie Bowl
15 min
Ground Beef Taco Filling
25 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min