Wersje kompatybilne
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 ½ oz long-grain white rice
- 14 oz water, plus extra to soak rice
- 2 white fish fillets, skinless (approx. 6 oz ea.)
- 1 - 2 tsp extra virgin olive oil, to drizzle
- 1 tsp salt, plus 1-2 pinches to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 3 oz cherry tomatoes, halved, plus 10 to place around fillets, halved
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored, diced
- 1 Bosc pear, peeled, cored, diced
- 1 tbsp honey
- 1 tbsp lemon juice
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.) and quartered
- 8 stalks asparagus, trimmed
- 1 ½ oz all-purpose flour
- ½ oz brown sugar
- 1 ½ oz unsalted butter, diced, chilled
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 10 oz yellow summer squash, trimmed, diced
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 green onions, thinly sliced
- fresh parsley, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3920 kJ / 937 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 116 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 11 g
- Sód
- 1911 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Penne Bolognese
40 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Basic Pinto Beans
4h 5min
Vegetable Soup
35 min
Strawberry Top Infused Water
1h 5 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45 min.
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45 min
Curried Lentils
5h 15min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 min