
Urządzenia i Akcesoria
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 portions
Składniki
-
long-grain white rice3 ½ oz
-
water plus extra to soak rice14 oz
-
white fish fillets, skinless (approx. 6 oz ea.)2
-
extra virgin olive oil to drizzle1 - 2 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season1 tsp
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes halved, plus 10 to place around fillets, halved3 oz
-
Granny Smith apple peeled, cored, diced1
-
Bosc pear peeled, cored, diced1
-
honey1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
carrots cut into pieces (2 in.) and quartered4 oz
-
asparagus trimmed8 stalks
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
unsalted butter diced, chilled1 ½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
yellow summer squash trimmed, diced10 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
green onions thinly sliced2
-
fresh parsley to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
937 kcal /
3920 kJ
Białko
51 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
116 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
1911 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Simply Steam
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone