
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di farina e Gruviera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni
Składniki
-
di farina tipo 0050 g
-
di Gruviera a pezzi (2 cm)50 g
-
di cipolla a metà80 g
-
di burro45 g
-
di acqua1000 g
-
dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l)2
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
201 kcal /
842 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Semplice e naturale
20 Przepisów
Włochy
Włochy