Zuppa di farina e Gruviera

Zuppa di farina e Gruviera

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • di farina tipo 00
    50 g
  • di Gruviera a pezzi (2 cm)
    50 g
  • di cipolla a metà
    80 g
  • di burro
    45 g
  • di acqua
    1000 g
  • dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l)
    2
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 201 kcal / 842 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...