![Zuppa di farina e Gruviera Zuppa di farina e Gruviera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d5fc384a-82ac-4d9a-b574-04ccf13c6d27/Derivates/3f008372-76d8-4ad4-93fb-4d6a0b57e22f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di farina tipo 00
- 50 g di Gruviera a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 45 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 842 kJ / 201 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Smoothie allo yogurt e papaya
15min
Crumble di verdure
1ч. 20 мин.
Minestra di cavoletti con olio alla salvia
50 мин.
Pennette cinque cereali alle verdure CucinaBarilla
20 Min
Burro agli anacardi
1 godz. 10 min
Insalata di alghe wakame, funghi e sesamo
45 min
Burro alla Maître d’Hotel
50 мин.
Zuppa Thai piccante di pesce
40 мин.
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1ч. 20 мин.
Uova sode dolci
1ч. 20 мин.
Cous cous marino (vegan)
30 min
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3h 50min