Crema di zucca e calamaretti
TM31 TM5 TM6

Crema di zucca e calamaretti

4.6 (26 ocen)

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 350 g di zucca decorticata e a pezzi
  • 250 g di patate a fette
  • 250 g di calamari interi piccoli
  • 50 g di vino bianco secco
  • 100 g di acqua
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di ricotta
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
996 kJ / 238 kcal
Białko
11.8 g
Węglowodany
13.8 g
Tłuszcz
14.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy