Urządzenia i Akcesoria
Choron Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
14 oz
Składniki
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems)chervil, fresh leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
tomato halved (approx. 2 oz)1
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
130.8 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
481.6 kJ /
115.1 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
South Texas Carne Guisada
1ωρ. 20 λεπτ.
Lemon Meringue Pie
2ωρ. 30 λεπτ.
Béarnaise sauce
15 λεπτ.
Passion Fruit Tart with Meringue
5ωρ. 10 λεπτ.
Orange Liqueur Zabaglione
15 λεπτ.
Classic Zabaglione
15 λεπτ.
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 λεπτ.
Mushroom Risotto
30 λεπτ.
Béarnaise Sauce
15 λεπτ.
Panna Cotta with Whiskey Cream
2ωρ. 45 λεπτ.
Lychee Sorbet with Vodka
8ωρ. 15 λεπτ.
Classic Swiss Fondue
15 λεπτ.