Urządzenia i Akcesoria
Choron Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
14 oz
Składniki
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems)chervil, fresh leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
tomato halved (approx. 2 oz)1
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
130.8 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
481.6 kJ /
115.1 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blue Cheese Dressing
5 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Keto Lemon Hollandaise
10 min
Mustard and dill vinaigrette
5 min
Shrimp and Grits
1 godz. 50 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min