Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 oz canola oil
- ½ oz fresh dill, leaves only
- ½ - 1 oz caster sugar, to taste
- ½ oz white wine vinegar
- ½ oz lemon juice
- 1 oz Dijon mustard or other medium hot mustard
- 1 oz Bavarian style sweet mustard
- 1 egg yolk, from a large egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 oz
- Kalorie
- 685.9 kJ / 163.9 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 124.3 mg
Alternatywne przepisy
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Beurre Blanc
20 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Lemon Caper Aioli
10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Baked Crab Dip
15 Min
Deviled Eggs
20 Min