Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
TM6 TM5

Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce

2.0 (4 oceny)

Składniki

  • 4 sprigs fresh dill, leaves only
  • 4 sprigs fresh cilantro, leaves only
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 ½ oz bread crumbs
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 35 oz water
  • 1 tsp salt, plus extra to season
  • 9 oz basmati rice
  • 9 oz fresh spinach leaves
  • 21 oz fresh cod fillets, skin on or skinless (approx. 4 pieces)
  • 5 ½ oz heavy whipping cream
  • 2 - 3 tsp corn starch
  • 1 oz freshly squeezed lemon juice
  • 2 pinches ground white pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2624 kJ / 627 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
61 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Błonnik
3.5 g
Sód
800 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy