Urządzenia i Akcesoria
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
8 portions
Składniki
Pesto
-
Pecorino cheese cubed4 ½ oz
-
Parmesan cheese cubed2 ½ oz
-
pine nuts½ oz
-
salt¼ tsp
-
garlic clove1
-
fresh basil4 oz
-
extra virgin olive oil divided10 oz
Starter
-
all-purpose flour2 oz
-
whole wheat flour2 oz
-
water4 ½ oz
-
active dry yeast⅛ tsp
Pita Breads
-
water7 ½ oz
-
all-purpose flour11 ½ oz
-
whole wheat flour3 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese shaved, to garnish
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Focaccia with Rosemary and Honey
1 Std. 10 Min
Apple Wild Rice
50 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
White Bean Salad
5 Min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Artichoke and Butterbean Dip
10 Min
Chocolate Truffles
40 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min